24. märtsil 2022 kell 12.15. toimub eelkoolipäev

24. märtsil 2022 kell 12.15. toimub eelkoolipäev

24. märtsil kell 12.15. toimub Laagri Kooli eelkoolipäev 1. klassi minevatele lastele, kelle vanemad esitasid vastuvõtu taotluse 1.-17. veebruaril 2022.a ning on arvatud Laagri Kooli 1. klassi õpilaskandidaatide nimekirja.

Eelkoolipäev toimub Laagri Kooli mõlemas õppehoones. Kõik õpilaskandidaadid, kelle taotlus on esitatud peamajja, osalevad eelkoolipäeval peamajas (Veskitammi 22, Laagri).

Kõik õpilaskandidaadid, kelle taotlus on esitatud Möldre majja, osalevad eelkoolipäeval Möldre majas (Veskirahva pst 21, Alliku). Kui vanem on esitanud taotluse peamajja ja lisanud lisainfosse kommentaari, et eelistab õppekohta Möldre õppehoonesse, siis eelkoolipäev toimub peamajas ehk õppehoones, kuhu taotlus esitati.

Palume õpilaskandidaadil kaasa võtta pinal, milles on harilik pliiats, värvilised pliiatsid (punane, sinine, kollane, roheline) ja teritaja.

Eelkoolipäeval toimub koolivalmiduse hindamine (lapsevanem ootab õues või kooli fuajees), kestvus u 35-45 minutit.
Samal päeval algusega kell 12.30. toimub Laagri Kooli peamaja (Möldre õppehoones ei toimu pildistamist) aulas pildistamine, kus õpilaskandidaadid saavad teha õpilaspileti jaoks vajaliku digitaalse dokumendifoto. Pildistamine on tasuta. Lapsevanem või lapse saatja saab kohapeal täita infolehe, et kool saaks õpilaspileti tellida. Igal lehel on unikaalne triipkood ja leht tuleb esitada pildistamisel fotograafile. Vanem saab fotosid ka endale tellida (tasu eest) aadressilt www.pildikompanii.ee

Kõikidele õpilaskandidaatidele, kes ei saa osaleda 24. märtsil 2022.a toimuval eelkoolipäeval, toimub eelkoolipäev mais (kuupäev täpsustamisel). Samuti toimub mais eelkoolipäev lastele, kelle taotlus 1. klassi vastuvõtmiseks esitati peale 17. veebruari või kellel ei olnud vastuvõtutingimused täidetud.

Märtsi eelkoolipäeval mitteosalemisest palume teada anda e-posti aadressile laagrik@laagrik.edu.ee

Lisainfo: laagrik@laagrik.edu.ee