14. lennu lõpuaktus

14. lennu lõpuaktus

17. juunil 2022.a toimub Laagri Kooli 14. lennu lõpuaktus.
Aktusele on kutsutud ühe lõpetaja kohta kaks külalist (vanemad). Aktusel osalevad ka Laagri Kooli õpetajad, valla esindajad, lasteaia esindajad, 8. klasside õpilaste esindajad. Kutsutud külalised on oodatud aula pinkidele istuma.

Aktus on pidulik akadeemiline koosolek, palume saalisolijatel vastavalt riietuda.

Kui lõpetaja soovib aktusele kaasa võtta teisi pereliikmeid ja külalisi, siis külalised saavad aktust vaadata õues, kooli peasissepääsu juures ekraanilt (85″ teleriekraan). Mugavamaks vaatamiseks on seal olemas ka mõned pingid.
Külaliste jaoks on aga ehk mugavaim viis aktusest osa saamiseks ülekande vaatamine kodus. Aktust kannab üle ja salvestab tellitud ettevõte Frank Events (video on hiljem allalaaditav ja taasvaadatav). Ülekande vaatamiseks vajalik link on saadetud stuudiumi sõnumiga.
Soovi korral saab aktuse lõpuks tulla lilledega kohapeale lõpetajaid õnnitlema!

Lisaks ülekandele (videosalvestisele) on aktusel fotograaf Pildikompaniist, kellelt hiljem fotosid tellida saab. Võimalusel palume vältida iseseisvat pildistamist, sest see võib segada aktust. Kui ise siiski pilti teha, siis palume pildistada ainult oma last.

Lõpetajatele ja õpetajatele mõeldud lilled saab üle anda peale aktuse lõppu ning enne pildistamist umbes kell 14.00. Lillede ümbrispaberid saab panna fuajees selleks ette nähtud kohtadesse. Soovi korral on võimalik lillede jaoks kasutada veenõusid, mis asuvad fuajees, spordihoone ukse lähistel.

Aktus algab kell 12.00. Selleks hetkeks palume kõigil külalistel leida aulas istekoha.

Peale aktuse ametliku osa lõppu on fuajees või maja ees õues sobiv hetk üle anda lilled ja õnnitlused. Õpetajad on pildistamise alguseni aulas presidendi piltide juures, et lõpetajad ja lapsevanemad saaks neid soovi korral lilleõiega tänada.

Seejärel oodatakse lõpetajaid lennu ja klasside piltidele. Esimese pildina tehakse lennu pilt koos klassijuhatajatega. Siis lennu pilt koos õpetajatega. Siis klasside pildid. Kõigepealt teeb klassipildi 9.a klass, siis b klass, c klass ja d klass. Kui klassipilt on tehtud, suundub klass pildistamise kohast otse söögisaali banketile, kuhu on kutsutud lõpetajad ja õpetajad.

Palume lõpetajaid võimalusel oodata koolimaja ees, õues.